Dobro započeli, a onda stali

Dobro započeli, a onda stali

13. listopada 2017. u 19:11 / KLUB: VK Jadran

Jadran i Mataro su u rovovskom ratu remizirali. Jadran je krenio odlično i u prvoj četvrtini imao +3. Nakon toga je stao što je Mataro iskoristio. Naši momci su očajno odigrali igrača više i sada je sve otvoreno. VK Jadran-CN Mataro 8:8

Jadran nije došao do pobjede u utakmici koja je proglašena ključnom za prolaz dalje. Doduše nije niti izgubio što mu još uvijek daje nadu u prolaz.
Loša realizacija u napadu, pogotovo kod igrača više, stajala je Jadrana pobjede. Svjestan je toga i trener Ivan Asić koji nije mogao skriti razočarenje. Ali što je tu je. Sada se stvari drastično mijenjaju pa će i utakmica protiv favoriziranoga Ferencvaroša biti važna iako se mislilo da neće. Lako bi mogla odlučiti gol razlika.
Jadranaši su odigrali odličnu prvu četvrtinu koju su okončali vodstvom 4:1, a golove su zabijali Ivan Krapić, Duje Pejković, Ante Visković te Srđan Antonijević. U drugoj četvrtini Jadran doživljava slobodan pad. A taman smo se ponadali da će ovo biti lagana pobjeda. Mataro je sredinom treće četvrtine izjednačio na 5:5, a Milardović i Antonijević su potom zabili za 7:5 i s dva gola viška Jadran je ušao u zadnju četvrtinu.
Međutim niti to nije bilo dovoljno. Ruiz Gonzalez je smanjio na 7:6, a onda je peterac za 7:7 realizirao Yanez Dominguez. Krapić nas je nakratko vratio u vodstvo od 8:7, ali je Codina Pica u zadnjoj minuti postavio konačnih 8:8. Sutra Jadran igra protiv Ferencvaroša, a u nedjelju protiv Primorca iz Kotora. Dakle put do četvrtfinala će biti trnovit.