Uspješna premijera - Kedžo 37 Pts

Uspješna premijera - Kedžo 37 Pts

11. listopada 2017. u 19:40 / KLUB: KK Split

Split je dugo lomio otpor Zrinjskoga. Sve do pet minuta prije kraja kada su napokon kapitulirali. Igrač utakmice, a najvjerojatnije i cijelog kola je Mateo Kedžo koji je postigao 37 koševa, 10 skokova uz valorizaciju 51. KK Split-KK Zrinjski 90:76

Uspiješna premijera žutih na Gipama u ABA 2 ligi. Cijela utakmica je bila zanimljiva i izjednačena do nekih 5 minuta od kraja utakmice kada je Split na krilima MVP-a Matea Kedže, Henrika Širka i Mate Kalajžića otišao na nedostižnu prednost.
Prve tri četvrtine gosti su bili ravnopravni, na trenutke bolji. Miličević je stvarao velike probleme šutom izvana, a Brummitt na centarskoj poziciji gdje su se sa njim teško borili Jukić, Najev i pogotovo Špaleta. Veseli i povratak na parket Gorana Filipovića pa makar i u skromnoj minutaži. Gogi dobrodošao nazad. Scott je dobro dirigirao igrom, skupio 8 asistencija, ali ga šut baš i nije služio. Šteta ozljede Marčinkovića na početku susreta jer smo dojma da je moglo biti puno lakše sa njim na terenu. Ali ništa zato jer je tu uvijek kada je najpotrebnije naš kapetan Kedžo koji je protvinika cijeli susret držao u knock-downu da bi na kraju uslijedio klasični knock-out. Ono što nas sve skupa nervira je činjenica da nam centri i dalje ne znaju zakucati kada je to potrebno, a vjerujte potrebo je i učinak obrane na skromnoj razini.