Nada SM još jednom bolja od Angelsa

Nada SM još jednom bolja od Angelsa

25. lipnja 2017. u 13:48 / KLUB: BK Nada SM

Splitski sastav je očekivano ostvario još jednu pobjedu protiv Angelsa iz Trnave. Susret je odigran na paklenoj vručini, a naši momci su bili odlični. Beaird je udario još jedan home run, a obrana je odigrala bez greške. BK Angels-BK Nada SM 2:14

Greg Mosel je upisao još jednu laku pobjedu pored svoga imena. Nada SM očito puno lakše igra kada na poziciji bacača ima nekoga tko dominira utakmicom i tko sve drži pod kontrolom.
Obrana je drugi dan za redom odigrala bez greške što posebno veseli. Napad je kao i jučer imao 10 udaraca, ali je zato ekipa Angelsa imala čak 7 grešaka što je svakako pomoglo našoj ekipi da se domogne pobjede u 7 izmjena.
U napadu su se danas istaknuli Madison Beaird koji je imao 2/3, HR, RBI, Hrvoje Tadić 2/3, 2B, RBI, Sergej Mihajlov 2/3 i Matko Dabo 2/5, 4 RBI.
Slijedeći vikend splitski sastav ide na posljednja dva kola kod Beograda 96, a ve' sada je jasno da će se na FF u Ljubljani sastati sa Apollom iz Bratislave u polufinalu. Drugi par su Zajčki Ljubljana - Olimpija 83 Karlovac