Desetkovana Nada SM pobjedila u Trnavi

Desetkovana Nada SM pobjedila u Trnavi

24. lipnja 2017. u 19:50 / KLUB: BK Nada SM

Pomlađeni sastav Nade SM se uspiješno obračunao sa Angelsima iz Trnave. Uvjerljiva pobjeda i novi HR Beairda daju nadu da bibi ova sezona mogla biti uspiješna. BK Angels Trnava-BK Nada SM 4:9

Još jedna pobjeda Nade SM veseli jer na put se krenulo u znatno izmjenjenom sastavu. Šansu su uz seniore dobili i juniori pa je pobjeda time još i slađa. Utakmicu je kao startni bacač za Nadu SM otvorio Karlo Dujmić dok je za Angelse iz Trnave to odradio njihov najbolji bacač Marek Cerveny.
Utakmica je odlično krenula za splitski sastav koji je već u prvoj izmjeni poveo sa 3:1.
A. Tomić koji danas nije imao svoj dan je na grešku došao do prve baze. Beaird se potom prošetao, a onda je uslijedila dupla krađa bazi. Čekalo se na udarac Jonesa, ali Cerveny ga je izbacio na strike out(direktno izbacivanje).
Ništa zato jer je odmah potom najbolji igrač ove utakmice Gregory Mosel udario prvi od svoja četiri udarca na ovoj utakmic za vodstvo od 0:2. Nakon toga je uslijedila još edna greška Angelsa u obrani i asistencija danas vrlo dobroga Hrvoja Tadića za 0:3. U istoj izmjeni Angelsi su uspijeli smanjiti vodstvo na 1:3 i tako je trajalo do 4. izmjene kada je Jones odlučio promijeniti odličnog Dujmića na poziciji bacača. Jones je zauzeo njegovo mjesto i već na prvom udaraču zaradio Home run za 2:3.
Nada SM se i dalje mučila u napadu jer su danas bili raspoloženi samo Mosel i Hrvoje Tadić. Već u slijedečoj izmjeni domači sastav dolazi do poravnanja na udarac Mareka Cervenya.
Šesta izmjena je protekla miroljubivo, a onda je Nada SM u sedmoj susret prelomila. Kumovale su tu još dvije greške domače obrane, ali uknjižena su čak 3 vrijedna boda za 3:6 i mirnu završnicu koja se praktički dogodila već u 8. izmjeni kada nada odlazi na 3:9 što je bio i definitivni kraj Angelsa u ovome susretu.
Tomić je u toj izmjeni udario za 2B, nakon čega je uslijedio Homne run Beairda, da bi točku na i stavio Hrvoje Tadić. Angelsi su u zadnjoj izmjeni postigli još jedan bod koji nije utjecao na konačan rezultat.
U ovoj utakmici se naravno puno više očekivalo od mlađih Dragičevića i Matijevića, ali ništa zato sutra je nova prilika za pokazivanje.