Pomlađena Vindija nije imala šanse

Pomlađena Vindija nije imala šanse

22. lipnja 2017. u 18:07 / KLUB: BK Nada SM

Nada SM je uzela laganu pobjedu protiv varaždinske Vindije. Već u prvoj izmjeni je Jones udario HR i splitski sastav je vodio 4:0. Sve ostalo je bilo odrađivanje posla, a i neki mlađi igrači su dobili priliku. BK Bada SM-BK Vindija 13:1

Splitski sastav je odradio i zadnju prepreku u HBL-u čime je potvrdio prvo mjesto prije doigravanja koje će se odigrati u rujnu i listopadu. Razlog tome je reprezentativna stanka od skoro dva mjeseca.
Utakmica je od samoga starta bila riješena i uknjižena na konto Nade SM. Već u prvoj izmjeni smo vidjeli udarac Tomića za 2B i Home run Jonesa za 3 boda. Sveukupno 4:0 i sasvim je bilo jasno da se pomlađeni varaždinski sastav više ne može vratiti u igru.
Doduše napravili su jedan počasni bod koji ide na dušu mladoga Štribića koji je na trećoj bazi zamijenio standardnog Hrvoja Tadića koji ima problema sa ozljedom ramena. Štribić je imao i jedan udarac za 2B gdje je ostvario 3RBI(asistencije). Osim Štribića danas su priliku dobila još dva mlada splitska bejzbolaša Smolčić, te Dujmić koji nisu imali zapaženih akcija. Nada SM je imala 9 udaraca, a Matko Dabo je nakon dugo vremena odbacao utakmicu sa 0 ER, 3H i čak 9 K(direktnih izbacivanja).
U splitskom napadu je vrijedno istaknuti Tomića koji je u pravoj formi 3/4, 2B i Jonesa 2/4, HR, 3 RBI.