Karlovac razbijen-Tomić 2 HR

Karlovac razbijen-Tomić 2 HR

17. lipnja 2017. u 17:04 / KLUB: BK Nada SM

Splitska Nada SM je u prvoj utakmici vikenda razbila Karlovac. Karlovčani su se držali do 3. izmjene kada im se ozljedio startni bacač Keim. Onda je Nada SM još stisla gas. Utakmicu života je odigrao Tomić koji je udario 2 HR. Nada SM-Olimpija 83 13:1

Prva utakmica vikenda je protekla u apsolutnoj dominaciji splitskog sastava. Nakon uvodne dvije izmjene niti jedan sastav nije ostvario vodstvo, a onda se otvorilo. Nada SM je napravila velikih šest bodova koji su trasirali put do sigurne pobjede.
Belin je ostvario udarac za bazu, a nakon toga su Tomić, Tadić i Jones ponovili isto čime je Nada SM došla u vodstvo od 2:0. Nakon toga je došlo do izmjene startnog bacača Olimpije 83 koji je ozlijedio leđa, a njegova zamjena Nenadić nije imao sreče protiv raspoloženih udarača Nade SM. Do kraja izmjene splitsko vodstvo se popelo do 6:0.
U 5. i 6. izmjeni smo vidjeli dva Home runa Andrije Tomića koji je danas udarao 4/5, 2 HR i 6RBI čime je odigrao utakmicu života. Nada SM je skupila 12 udaraca, a Olimpija 83 Karlovac je imala 3 od čega svakako treba izdvojiti Home run Daria Vojaka za njihov jedini bod na utakmici.
Odličnu utakmicu na poziciji bacača je odigrao Greg Mosel, 7 IP, 1ER, 4H, 4K. Sutra slijedi nova utakmica.