Jones dva i Jakšić jedan home run

Jones dva i Jakšić jedan home run

28. svibnja 2017. u 13:00 / KLUB: BK Nada SM

U jednosmjernoj utakmici u kojoj je na poziciji bacača briljirao Tadić slovački prvak Apollo je razbijen u 6 izmjena. U napadu su se otpustile kočnice, pa smo vidjeli 13 udaraca od čega tri home runa. Nada SM-Apollo 15:0

Iako nedjeljne matineje nisu utakmice koje NAdini igrači igraju dobro ova nas je u potpunosti demantirala. Na prve bodove nije se trebalo dugo čekati.
Već u 2. izmjeni Jakšić je dobio na poklon prvu bazu, a vrlo dobri A.Tomić udarcem pretvara u vodstvo Nade SM od 1:0. Potom Mosel udara za dvije baze za 3:0, a nakon njega Jones udara za bazu u lijevo polje za visokih 4:0.
U 4. izmjeni nova uzbuđenja u napadu. Mosel udara za bazu, ali na grešku danas indisponiranog lijevog vanjskog igrača Apolla Datka dolazi do treče baze. Jones udara za dvije baze uz lijevu liniju i vodstvo se penje na 5:0.
U 5. izmjeni Jakšić dolazi na bazu na grešku Brunegrafa, Tadić Hrvoje dobiva bazu na poklon i A. Tomić poteže pravu bombu za tri baze u ogradu desnog vanjskog polja za još dva boda i 7:0.
U 6. izmjeni Apollo je i definitivno lansiran sa Starog placa. Prvo je Jones udario svoj prvi home run, nakon njega je Jakšić udario home run, da bi se zatim izredali svi Nadini udarači. Utakmicu je završena na spektakularan način još jednim home runom Jonesa za nikad lakših 15:0. Nada SM je ovom pobjedom preskočila Apollo na tablici, te preuzela drugo mjesto odmah ispod karlovačke Olimpije 83.

Nada SM je imala 13 dobrih udaraca od čega Tomić 3/4 3RBI(asistencije), Mosel 4/5 3RBI, i Jones 4/5 2 HR 6RBI i Jakšić 1/3 HR 3RBI . Marin Tadić je 6 izmjena bacao bez greške. Primio samo 3 udarca uz 5 direktnih izbacivanja zadržavši opasni Apollov napad na nuli.