Peterci pripali Mornar BS-Podrug veličanstveni

Peterci pripali Mornar BS-Podrug veličanstveni

10. svibnja 2017. u 19:57 / KLUB: VK Mornar

Mornar BS je nakon lavovske borbe izborio peterce. Jer bilo je gadno. Primorje EB je imalo dva puta +3. Mornar se čudesno vračao i onda je Podrug skinuo dva peterca i donio pobjedu. VK Mornar BS-VK Primorje EB 10:10 (14:13)

Odgledali smo još jednu ludu utakmicu u režiji Mornarevaca ove sezone. Samo je pobjeda nosila majstoricu u Rijeci i naši momci su je zasluženo ostvarili. Primorje EB je povelo golovima Tkača, Radua i Paparića sa 0:3, a onda su Čagalj i Buha smanjili na 2:3. Do poluvremena vidjeli smo još golove Eraka, drugi Čaglaj i drugi Buhe koji je postignut iz peterca.
Treča četvrtina je ponovo pripala riječanima koji su je riješili sa još tri gola i imali visoko vodstvo od 5:8.
U zadnjoj četvrtini kreče lov. Čagalj i Goreta vračaju utakmicu na početak, a Mornar ima 9:8. Do kraja Radu i Power donose vodstvo Primorju EB, a Buha sa igračem više pogađa za izjednačenje i peterce.

U ruletu peteraca prvi puca Mornar BS. Buha pogađa vratnicu. Primorje drži vodstvo, a Mornarevci prate sve do četvrte serije kada umjesto Šparade na gol staje Podrug i skida peterac Marošu Tkaču. U zadnjoj seriji Čagalj pogađa za vodstvo, a Podrug još jednom brani Marku Raduloviću za veliku pobjedu.

Treča i odlučujuća utakmica igra se ove subote u 20,00 sati u Rijeci.