VAŽAN SPORTSKI TJEDAN

VAŽAN SPORTSKI TJEDAN

2. svibnja 2017. u 14:45 /

Važan sportski tjedan je pred nama. KK Split i Hajduk imaju važne oglede sa osječanima, bejzbolaši dočekuju Beograd 96, vaterpolisti Jadrana i POŠK-a igraju za Europski kup, Mornar BS u Rijeci starta seriju za Ligu prvaka, a Bura dočekuje Mladost.

Sve počinje već uz srijedu kada u 19,00 sati na Gripama košarkaši Splita dočekuju VROS Osijek u majstorici koja odlučuje polufinalistu prvenstva Hrvatske. Sve utakmice sa ovim suparnikom koje su odigrane ove sezone više nemaju nikakav značaj. Pobjednik ide na Cedevitu i to već u nedjelju.

Na žalost ista satnica je predviđena za prvu utakmicu Jadrana i POŠK-a koja osim gradskog prestiža nosi i nastup u Euro cupu za sljedeću sezonu. Ne treba sumnjati da će utakmica biti borbena, te da nas očekuje zanimljivi vaterpolo na Poljudu.

Bejzbolaši Nade SM nakon dva poraza u Karlovcu u subotu u 15,00 i u nedjelju u 11,00 dočekuju prvaka Srbije, Beograd 96 koji se ove godine vratio u prvi razred regionalne lige. Nada treba pobjede jer se nalazi na omjeru 3-3.

Hajduk je na uzlaznoj putanji i ove subote u 17,00 sati na Poljudu dočekuje Osijek koji im je glavni konkurent za 3. mjesto koje vodi u Europu. Nema sumnje da će Poljud i ovoga puta biti ugodno popunjen.

Istoga dana u 18,00 sati Bura igra drugu utakmica finala protiv Mladosti u seriji koju gube 0-1. Burice nemaju pravo na popravni.
Mornar BS u 20,30 sati u Rijeci igra prvu utakmicu serije za 3. mjesto koje vodi u Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Pobjednik je onaj tko prije dođe do dvije pobjede, a svi se nadamo da će to biti baš Mornar BS.