Briljantno prvo poluvrijeme za nova tri boda

Briljantno prvo poluvrijeme za nova tri boda

20. travnja 2017. u 21:42 / KLUB: MNK Split

Split Tommy je uspiješno otvorio slavonsku turneju. Pobjedio je Osijeka i to poprilično lagano i uvjerljivo. Našim momcima je bilo dovoljno samo prvo poluvrijeme da utakmicu riješe u svoju korist. MNK Osijek Kelme-MNK Split Tommy 1:3

Odličnim prvim poluvremeom Split Tommy je srušio sve snove osiječana za bilo kakvu nadu u dobar rezultat na ovoj uglavnom jednosmjernoj utakmici.
Apsolutna dominacija je okrunjena sa tri prekrasna pogotka čime je ova utakmica praktički i zaključena. Prvi gol je dao Koturović na asistenciju Sutona u 6. minuti. Na 0:2 je povisio Grcić u 10. minuti, a treći gol je postigao Suton u 14. minuti.
Sve je bilo na strani naših momaka i golovi i posjed i prilike. Osiječani su bili u knock-downu od kojega se do kraja nisu oporavili.
Doduše u drugom dijelu utakmicwe su smanjili na 1:3 golom Horvata u 23.minuti, ali dalje nije išlo. Trener Acosta im je prepustio inicijativu i tražio prilike iz polukontri i kontri. Jalovi napadi domačih su uglavnom završavali bez konkretnih prilika, a i one dvije koje su prošle mirno je ukrotio Jukić. Zadnje četiri minute Osijek je pokušao i sa igračem golmanom, ali bez ikakva učinka.
Nakon ove pobjede naše momke čeka sutrašnji ogled u Slavonskom Brodu koji se sada puno jasnije vidi nakon što je osvojena "TVRĐA".