Angažirano i agresivno do pobjede

Angažirano i agresivno do pobjede

31. ožujka 2017. u 19:55 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je angažiranom i agresivnom igrom došao do prve pobjede u proljetnom dijelu prvenstva na gostujučim terenima. Sasvim zasluženo jer skoro svih 90 minuta dominirao i bio puno bolji suparnik. NK Inter-HNK Hajduk 1:3

Zaprešić se još jednom pokazao kao omiljeno gostovanje Hajduka. Jer rijetko u kojem gradu Hajduk tako dobro prolazi.
Ovom pobjedom je svakako kupljen mir, a za neke bolje i konkretnije prezentacije ćemo još morati pričekati.
Naime Hajdukova igra je i dalje nedorečena pa se i svaki mali pomak prema naprijed čini velikim kao kuča.
U ovoj utakmic je opet bilo nekih pozitivnih detalja koji razbuđuju maštu biloga puka. Eto napokon je zaigrao i zabio Ohandza. Sa njim Hajduk uvijek izgleda opasnije i ubojitije. Svakako treba apostrofirati asistenciju Ercega. Vlašić je bio svugdje prisutan, rastrčan, neuhvatljiv za Interovce, ali sa onom svojom starom boljkom da baš uvije ima neki potez viška koji te dovodi do ludila. Toma Bašić odigrao solidno i postigao važan gol za povratak u ovu utakmicu.
Inter je rano poveo u ovoj utakmici , Hajduk se vratio i pobijedio. Gol za poravnanje je postigao Bašić glavom, za vodstvo Nižić također glavom, a kada je već sve bilo gotovo Ohandza je postigao gol za konačni rezultat ove utakmice.

Ukupni je dojam da je apsolutno sve u bijelom sastavu podložno rekonstrukciji jer niti jedna segment nije na nivou koji bi trebao garantirati neku ozbiljniju situaciju do kraja sezone, a još manje za neki novi europski izlet.