Premijer liga odlazi u Karlovac

Premijer liga odlazi u Karlovac

25. ožujka 2017. u 21:41 / KLUB: RK Split

U utakmici sezone rukometaši Splita su ostali kratki za dva gola Iako još nije sve gotovo skoro je pa izvjesno da će u Premier ligi dogodine nastupati Karlovac. RK Split - RK Karlovac 22:24

Pune tribine na splitskim Gripama su još jednom ostale zakinute za važnu pobjedu. Pobjedu koja bi značila povratak među elitu u Premijer ligu. Ovako postoje nekakave teoretske šanse u zadnjih šest kola, ali samo teoretske jer Karlovac izgleda i igra dobro. U ovoj utakmici su bili bolji i u prvom i u drugom poluvremenu i samo je bilo pitanje kada će definitivno ovu utakmicu prelomiti u svoju korist. Znate onaj osječaj kada protivnik tako lako postiže golove dok se vi mučite za svaki. Tako je večeras izgledala borba između Karlovca i Splita.
Ukazala se našima velika prilika da pobjede. Ostvarena je serija 4:0 (dva gola Ivaniševića, po jedan Babića i Lozine) i gripe su eksplodirale jer je na semaforu tada stajalo 22.20 za domaće. Međutim od toga trenutka do kraja, a to je nekih sedam minuta Split više nije zabio ni jedan gol!
Kao jedan od ključnih detalja treba izdvojiti da je Babić kod 22:21 prvo promašio sedmerac, potom je pogodio i gredu. Iz dvije kontre Karlovac je okrenuo na 23:22, a do kraja je mudro potrošio vrijeme prije nego što je Šnajder u zadnjoj sekundi pogodio za 22:24 i veliko slavlje momaka u plavim dresovima.