Jadran i dogodine u prvoligaškom društvu

Jadran i dogodine u prvoligaškom društvu

8. ožujka 2017. u 20:37 / KLUB: VK Jadran

Jadran se izvukao i izborio opstanak u A1 RWP ligi. Pobjeda visoka i zaslužena. Bilo je malo grča do pola druge četvrtine, faliven peterac Marinića-Kragića, a onda se otvorilo golovima Viskovića i Antonijevića. VK Jadran-VK Vojvodina 11:6

Jadran može odahnuti iako se još ima igrati dva kola do kraja lige. Jer teško je vjerovati da Vojvodina ima bilo kakve šanse protiv Juga CO i Primorja EB. Kvalifikacijske utakmice su ovom pobjedom dakle i službeno izbjegnute i ekipa se već sada može pripremati za završnicu hrvatskog prvenstva.
Vojvodina nije bila ozbiljan protivnik u večerašnjem susretu u kojemu je Jadran napokon pustio nogu sa kočnice i pokazao kvalitetu. Početak je bio dosta nervozan i rastrgan jer ipak je značaj ove utakmice bio prevelik. Na tribinama se među navijačima i Upravom kluba isto tako mogla osjetiti nelagoda. Osobito kada je već na početku utakmice Jere Marinić_Kragić promašio peterac nakon prekršaja nad Popovićem. Iako je Jadran je od početka bio u vodstvu, a Vojvodina je stizala za mir u kuči trebalo je povesti bar sa tri razlike. Do pola druge četvrtine sve je bilo neizvjesno odnosno do rezultata 2:2. Onda se otvorilio. Prvo je Visković sa igračem više pogodio za 3:2, da bi nakon njega Antonijević svojim prvim golom na utakmici povisio na 4:2 pa se sa tim rezultatom otišlo na odmor.
Treča četvrtina je bila ta u kojoj je Jadran i definitivno zaključio ovu utakmicu. Svoj drugi gol je postigao Antonijević, da bi potom dva gola postigao bivši igrač Vojvodine Vasić. Već tada je bilo vidljivo da je Vojvodina odustala od ove utakmice i da nema nikakve ideje kako se vratiti u nju. Jadrna je igrao solidnu obranu, a i toliko osporavani Strujić je skupio čak 11 obrana. Do kraja se igralo gol za gol, odnosno do konačnog razultata utakmice 11:6. Golove za Jadrana su još postigli Milardović, dva Jere Marinić-Kragić i Bušelić.