Rafinha se provozao Uspinjačom

Rafinha se provozao Uspinjačom

25. veljače 2017. u 22:27 / KLUB: MNK Split

Rutinska pobjeda naših momaka kod Uspinjače. Dobru igru i apsolutnu dominaciju tokom cijelog susreta je golovima okrunio Rafinha koji je ponio epitet najboljega igrača ovoga susreta. MNK Uspinjača - MNK Split Tommy 0:2

Rutinska pobjeda naših momaka u Podsusedu. Uspinjača je za pravo reći ozbiljno priprijetila golmanu Jukiću tek pred kraj ove utakmice. Njihove šanse se ne mogu svesti niti na prste jedne ruke tako da nije niti čudo što nisu postigli niti jedan gol na ovoj utakmici.
Sa druge strane Split Tommy je odigrao svoju prepoznatljivu igru koju odigrava cijelu sezonu. Jaka i disciplinirana obrana i polukontre i kontre.
Kao po nekom starom dobrom ustaljenom običaju naši su do vodstva došli vrlo brzo. Već u 2. minuti mrežu domačina je načeo Rafinha. Iako se gol službeno vodi kao autogol Baneka, skloni smo reči da je to djelo našeg Rafinhe. Baš taj mali Brazilac je danas bio posebno razigran i opasan. Prvo poluvrijeme je završilo 0:1, a trebalo je biti puno više na našoj strani jer je i Babić u 15. minuti pogodia spojnicu.
Drugo poluvrijeme je započelo izvrsnim prilikama Sutona i Rafinhe a, svoju dobru igru Rafinha je okrunio golom u 25. minuti kada je nakon predivnog duplog pasa sa Jesusom lako poentirao za 0:2. Nakon toga je bilo još prilika za povečanje vodstva. Prvo još jednom Rafinha kada ga je Jesus iz kornera idealno uposlio, ali je pucao pored gola, pa Ćorluka, Suton pa opet Rafinha, ali na žalost nije više ulazilo. I onda na četiri minute prije kraja utakmice Uspinjača igra sa golmanom-igračem u nadi da će doči do preokreta. Ovoga puta nije bilo dekoncentracije u našim redovima kao na prošloj utakmici protiv Alumnusa i vodstvo je bez večih problema sačuvano do kraja za okruglu i više nego zasluženu pobjedu.