Jadran naplatio sve poraze

Jadran naplatio sve poraze

3. veljače 2017. u 21:35 / KLUB: VK Jadran

Pala je Mladost u ludoj splitskoj noći. I to sasvim zasluženo. Lončići opet zvone na sva zvona i nadajmo se da neće stati. Jerko Mrinić-Kragić je pogodio za zlata vrijednu pobjedu. VK Jadran-HAVK Mladost 10:9

Dan za pamčenje. Sveto splitsko trojstvo je pobjedom Jadrana zaokružilo ovaj petak na kojega svi možemo biti ponosni. Pala je omražena Mladost rezultatom 10:9. Jadranu je ovo na žalost tek druga pobjeda u sezoni, ali svakako zlata vrijedna. Vrijedna do neba. Pogotovo na današnji dan kada su slavili svi klubovi svetog trojstva. Prvo Hajduk u prijateljskoj protiv Vardara, onda Jugoplastika u nestvarnoj utakmici protiv Šibenika i onda naš Jadran protiv Mladosti. Ima li išta bolje od toga. Vjerujte nema.
I u ovoj utakmici je bilo puno preokreta i padova. Povela je Mladosti, ali Jadran se nije predavao,. Napokon su pokazali i srce i karaktrer. Gol za pobjedu je postigao najbolji igrač Jadrana u posljednjim utakmicama Jerko Marinić-Kragić čime je zaokruženo veliko splitsko slavlje. Prekinuta je neugodna navika gubljenja utakmica u zadnjim trenucima sa golom razlike.
Sada se lakše diše. ali i dalje traje velika borba za opstanak. Jadran i Budva imaju po sedam bodova dok Vojvodina ima šest bodova. Između ove tri ekipe će se najvjerojatnije tražiti putnika za A2 ligu. Što se tiće Jadrana ključna će biti utakmica protiv Vojvodine na Poljudu.