Beskrvni Jadran opet poražen - kriza na vrhuncu

Beskrvni Jadran opet poražen - kriza na vrhuncu

25. siječnja 2017. u 18:29 / KLUB: VK Jadran

Ništa novoga nismo vidili u igri Jadrana. Stare boljke su opet izašle na vidjelo. Od taktičkih do tehničkih. Jadran izgleda kao razbijena vojska, a golovi koje prima vratar Strujić su i više nego šaljivi. VK Jadran-VK Primorje EB 10:11

Igra Jadrana je i dalje ukratko rečeno nesređena. U nekim situacijama je bilo vidljivo kako igrači jednostavno ne stoje na svojim pozicijama i kako djeluju obezglavljeno. Da li je tu problem selekcioniranja igrača koji mahom izgledaju kao jaje jajetu ili možda krivi spoj u komunikaciji među njima i trenerom teško je reći. Ali ono što je lako reći nakon još jednog poraza od gola razlike je to da Jadran nije napredovao u svojoj igri. Ona pobjeda protiv Budve je izgleda bila samo jedna lasta koja ne čini proljeće. Bar ne ovo proljeće u koje nas vodi trener Smodlaka.
Svašta se dalo čuti na tribinama Poljudskih bazena. Od žestokih kritika gdje se traži hitna reakcija Uprave kluba i smjene trenera do onih koji bi trenera ostavili, a smijenili Upravu koja mu nije dovela dovoljno dobre igrače. Pogotovo vratara. Na vratara su baš svi bili prilično ljuti. Čovik je dobia dva gola u dijagonali. Onaj zadnji za pobjedu Primorje EB, ali i onaj puno važniji kada je rezultat bio poravnat, a Jeko Marinić-Kragić u bloku držao prvu stativu. Osim toga primio je Strujić jedan kroz uši, a jedan ispod ruke na prvu stativu. Sve je više vidljivo da neki igrači objektivno ne daju ono što bi mogli i što su davali proteklih sezona, a po njihovom ponašanju se ne bi dalo zaključiti da ih to nešto previše zabrinjava. Dešava se da neki daju sve od sebe dok drugi igraju sa pola gasa.
Jadran sada upada u velike probleme jer je ekipa psihički potonula i dešava se ono što je najgore za jednu ekipu. Ravna crta na koju se više ne mogu zatvarati oči. Uprava će svakako morati brzo reagirati kako bi se stvari pomakle sa mrtve točke. Jadran treba svježu krv i to brzo jer već za dva dana ide na gostovanje kod mlađeg imenjaka u Igalo gdje je samo Jug CO uzeo bodove.