Mornar BS poražen u Budvi

Mornar BS poražen u Budvi

22. listopada 2016. u 19:13 / KLUB: VK Mornar

Mornar BS je u Budvi upisao još jedan poraz. U iznimno napetoj utakmici domačini su slavili golom Mitrovića, ali junak ove utakmice je svakako dvadesetogodišnji Bogdan Đurđić koji je postigao 5 golova. VK Budva- VK Mornar BS 7:6

Mornar je odigrao još jednu dramatičnu utakmicu na gostovanju u Budvi. Nakon minimalnog poraza od Partizana uslijedio je i minimalni poraz od Budve. Sezona je tako počela kao najveća nočna mora. Omjer je pobjeda i poraza je 0:2 i krizi rezultata ne nazire se kraj. Danas je Mornar BS opet bio primoran stizati rezultat. Gubili su prvu četvrtinu sa 2:0, a oba dva gola za Budvu je postigao danas jeko raspoloženi Đurđić. Oba sa igračem više. Budva je realizirala dva od tri igrača više dok Mornar BS nije realizirao dva igrača više. Inaće taj Đurđić je baš danas odlučio postići 5 golova i voditi svoju ekipu do pobjede.
Drugu četvrtinu je odnio Mornar BS golovima Rodina i Burića koji je postigao 3 gola do kraja utakmice. I tako se na poluvrijeme otišlo neriješenim rezultatom. U trečoj četvrtini smo vidjeli pravu kanonadu golova sa obje strane. I jedni i drugi su pogodili po četiri puta. Goreta za prvo vodstvo Mornar BS 2:3, Đurđić dva gola za ponovno vodstvo Budve 4:3. Nakon toga Mornar BS golovima Ćalića i Burića osigurava svoje drugo i zadnje vodstvo u ovoj utakmici 4:5. Rezultat za Budvu opet preokreću Mitrović i Đurđić za 6:5. Burić postiže zadnji gol ove četvrtine za poravnanje rezultata prije zadnje dionice 6:6. U zadnjoj četvrtini je pao samo jedan gol i to kada je Mitrović pogodio na 5,51 minuta prije kraja utakmice. taj gol je na žalost bio dovoljan za pobjedu Budve.