Bez golova u Puli

Bez golova u Puli

22. listopada 2016. u 17:02 / KLUB: HNK Hajduk

Istra 1961 i Hajduk su odigrali bez golova i sa malo prilika. Najbolje Hajdukove su promašili Hamza, Said i Šimić odnosno u dva navrata je odlično obranio Ivušić. NK Istra 1961- HNK Hajduk 0:0

Hajduk je u Puli protiv Istre bio malo bolji suparnik, ali se na putu za nova tri boda ispriječio izvrsni vratar Istre Ivica Ivušić, te loši teren.
U prvom je dijelu prvo obranio udarac Vlašiću da bi krajem poluvremena skinuo zicer Hamzi. Nakon toga je u drugome dijelu čudesnom reakcijom sa gol crte skinuo udarac Lorenza Šimića, a mrtvu šansu je falia i Said kada mu je balun radi lošeg terena prešao preko noge.
U svakom slučaju Hajduk ima za čim žaliti, ali kako igra teško je da će se protiv ozbiljnijih ekipa postići dobar rezultat.
Fale u napadu Erceg i Ohandza, Vlašića već dugo nema, a čekanje da bljesne poneki dobar udarac nije odlika ekipa koje pretendiraju na visok plasman. A dolaze nam dvije teške utakmice. Prvo Osijek pa onda Rijeka.
I na kraju treba spmenuti da je Istra u 90. minuti utakmice imala priliku utakmice kada je Bouhne već svladao Kalinića, ali je sa gol crte očistio danas vrlo dobri Juranović.