Jesus Rodriguez hattrick za pobjedu u Solinu

Jesus Rodriguez hattrick za pobjedu u Solinu

21. listopada 2016. u 20:25 / KLUB: MNK Split

Solin je pobjeđen, a Split Tommy je izbio na drugo mjesto prvenstvene tablice. Tri gola na ovom susretu za Split Tommy je postigao Jesus Rguez, dva Jakovljević i jedan Taći. MNK Solin-MNK Split Tommy 2:6

Cijelu utakmicu naši momci su bili bolja ekipa. šteta za dva primljena gola i neke šanse koje je Solin imao jer obrana mora biti bolja za završni dio sezone. Vodstvo je ostvareno već u 3. minuti prvim golom večeras izvrsnog Josipa Jakovljevića. Za drugi gol i povećanje vodstva se trebalo čekati do 10. minute kada je Čorluka odlično proigrao Taćia koji je siguran realizator.
U 14. minuti još jedan gol za Split Tommy. Strijelac svoga prvoga gola na susretu je Jesus Rguez. U tim trenucima je sve već izgledalo katastrofalno za domačina. Međutim malo prije kraja prvog poluvremena za Solin gol nade postiže Juras. Na odmor se otišlo sa rezultatom 1:3.
U drugome dijelu se praktički nastavilo istim ritmom, a to je visoki i konstantni presing Split Tommy-a od kojega se domači sastav jednostavno nije mogao obraniti. U 28. minuti Jesus je pogodio drugi puta večeras za 1:4. U 32. minuti Solin peko Andrijaševića pogađa za 2:4 i kakvu takvu nadu da bi se do kraja utakmice mogao izvući makar sa remijem. Pokušali su i sa igračem golmanon,a li im se to vratilo sa još dva gola Split Tommya. Prvo je svoj drugi gol postigao Jakovljević, a za kraj utakmice svoj treći Jesus i konačnih 2:6. S obirom da je u makarskoj Nacional minimalno pobjedio Novo vrijeme, a Dinamo svoj susret igra sutra Split Tommy je skočio na drugo mjesto na tablici.