Partizan bolji za gol

Partizan bolji za gol

7. listopada 2016. u 23:06 / KLUB: VK Mornar

U prvom kolu RWP u Beogradu Mornar BS je u utakmici punoj preokreta izgubio od Partizana RF 9:8
Partizan RF je vodio 1:0, a naši momci su vrlo brzo preokrenuli u 1:2. Prvo Goreta, a onda Buha. Na kraju je četvrtina završila rezultatom 3:3, a gol je postigao i Burić.

U drugoj četvrtini je Partizan RF bio za nijansu bolji imao nekoliko prečki i stativa te jedan gol koji se na kraju utakmice pokazao kao pobjednički kada je iz kontre pogodio Filip Radojević.

U trećoj četvrtini dosudjeno je ukupno sedam isključenja. U takvoj oštrijoj igri Mornar BS je preokrenuo rezultat na 4:5 golovima Eraka i drugim golom Gorete.
Na žalost nisu izdržali do kraja četvrtine jer je Partizan RF u zadnjih minut i dvadesetak sekundi vratio prednost 6:5.

U četvrtoj četvrtini Partizan RF je vodio sa dva gola prednosti, a Šparada je branio izvanredno. Usljedila je i više nego dramatična završnica utakmice jer je Mornar BS dva puta realizirao igrača više i izjednačavao rezultati. U trenucima kada se utakmica mogla prelomiti i na jednu i na drugu stranu u zadnjoj minuti utakmice pobjednički gol za Partizan RF postiže Drašović, a Buhin šut za remi blokira Jakšić.
Mornar BS je bio blizu, a opet tako daleko. Goreta je odigrao odličnu utakmicu i postigao 4 gola čime je ponio epitet najboljeg strijelca ove zanimljive utakmice.