Bejzbolaši Nade SM osvojili kup

Bejzbolaši Nade SM osvojili kup

25. rujna 2016. u 17:51 / KLUB: BK Nada SM

Bejzbolaši Nade SM su nakon prvenstva i Interlige osvojili kup Hrvatske čime je ova sezona postala najtrofejnija u dugoj klupskoj povijesti. BK Nada SM - BK Medvednica 8:2

Nada SM ispisuje zlatne stranice klupske povijesti. Ova generacija koja je spoj iskustva,upornosti i mladosti je osvajanje trečeg trofeja ove sezone osigurala besmrtnost.
U finalnoj utakmici je stvari u svoje ruke uzeo Matko Dabo koji je na poziciji bacača dominirao susretom. Primio je doduše 2 boda od čega 1 na njegovu dušu,ali to u ovoj utakmici nije bilo bitno. Splitski napad je predvodio ubojiti tandem Franko Vrlić Kovačić i Josip Pribilović koji su udarili 7 od 9 Nadinih udaraca i koji su najzaslužniji za ovaj trofej s obzirom da su odigrali i niz duplih igara koje su uništile sve ambicije Medvednice u napadu.Ovo je bilo finale u kojemu gledatelji mogu biti zadovoljni baseballom jer je Medvednica bila dobra, čak i vodila u 4. izmjeni sa 2:1. Nakon toga je Nada SM stisla gas i utakmicu privela kraju. Bravo Nada SM za sve pruženo u ovoj sezoni. Ajmo naši bejzbolaši.