Nadi još pobjeda do titule

Nadi još pobjeda do titule

2. svibnja 2016. u 19:39 / KLUB: RK Nada

U tvrdoj utakmici sa Makarskom rivijerom splitska Nada je izborila važnu pobjedu koja je vodi do titule Prvaka Hrvatske. Makarani su vodili u prvome dijelu, ali je drugo poluvrijeme pripalo Nadi. RK Makarska rivijera-RK Nada 7:19

Utakmica u Makarskoj je odigrana po teškom i kišovitom vremenu. Makarska rivijera je bolje započela ovaj susret i povela zgoditkom Pleića. Nadu u utakmici drži najbolji igrač susreta Rosso koji pogađa dvije kazne i smanjuje vodstvo domačina na 7:6.
U drugome dijelu smo vidjeli odlučniju i bržu Nadu. Domačine je spašavala kiša jer se balun nije mogao kontrolirati. Ali noišta zato kada ne ide tako na scenu stupa Rosso koji pogađa kaznu za prvo vodstvo Nade u utakmici od 7:9. U 70.minuti se dogodio ključni trenutak susreta kada je Lerotić solo akcijom ispucao loptu preko obrane Makarske pretrčao ih uhvatio loptu i postigao zgoditak za 7:14. Rosso pogađa za 7:16, a za šlag na kraju ove predstave isti igrač pogađa kaznu za konačni rezultat 7:19. Nadu sada samo još jedna pobjeda dijeli od titule i to u utakmici protiv posljednjeplasiranog Zagreba.