Razbijanje Angelsa u 5 činova-Jones 2 run HR

Razbijanje Angelsa u 5 činova-Jones 2 run HR

30. travnja 2016. u 17:24 / KLUB: BK Nada SM

Angelsi neće po dobrome pamtiti ovu predstavu. Baseball predstavu koja se za njih pretvorlia u tragediju. Nada SM je sve zgotovila u 5. izmjena, od kojih je najdojmljivija bila 3. izmjena kada je napravljeno 8 bodova. BK Angels-BK Nada SM 1:18


Nadini bejzbolaši su u 5. izmjena ponizili domačina. Da se razumijemo pobjeda sa ovakvom velikom razlikom protiv dobrih protivnika se naravno nije očekivala. Međutim u baseballu se i takve pobjede događaju.
Već od prve izmjene spličani su krenuli punim gasom i poveli 0:2. U sljedečoj izmjeni prave još 3 boda i rezultat je 0:5. Kobna izmjena za Angelse je bila treća kada Nadin napad radi još 8 bodova za 0:13 i tu je priči bio kraj. Samo se čeaklao da Nada napravi još dva boda za prekidu u 5. izmjeni što se naravno i dogodilo u sljedeće dvije izmjene.
Trener Jones je nakon 3. izmjene promjenio Caugheya jer nije bilo razloga da i dalje baca dobivenu utakmicu. Na njegovo mjesto je ušao mladi A. Bešker koji je odradio čudesan posao. Nakon što je prošetao prvog udarača i nakon što mu je obrana napravila grešku za drugoga udarača pri situaciji puna 2. i 3. baza i nula izbačenih igrača Bešker je trojicu sljedečih udarača izbacio direktnim izbacivanjem na strike out. Utakmicu je na mjestu bacača zatvorio I. Anić koji je krivac za jedini bod domačina.
Nada SM je u ovoj utakmici imala 12 udaraca dok su Angelsi imali samo 4. U napadu su se istaknuli A. Tomić koji je udarao 3/3, A. Jones 2/4, H. Tadić 2/3, M. Tadić 2/5.