Partizan pao za kraj

Partizan pao za kraj

4. ožujka 2016. u 22:25 / KLUB: VK Mornar

Mornarevci su i drugu godinu za redom pobijedili Partizana u Beogradu. Presudila je odlična igra u obrani i briljantna 2/4. Na kraju regularnog dijela je jasno da su za FF falile samo 2 pobjede. VK Partizan RF-VK Mornar BS 5:6

Vaterpolisti Mornar Brodospasa su se pobjedom nad velikim klubom opostili od ovogodišnjeg izdanja RWP. Šesto mjesto je nekako postalo uobičajeno za družinu sa Spinuta. Lijepo je naravno bilo pobjediti Partizana u Beogradu drugu godinu za redom, ali sada nakon ove pobjede je još veča tuga šta se nije pobijedilo Vojvodinu i Radničkoga jer bi Mornar BS bio u FF RWP što bi svakako bio iskorak u odnosu na prošlu sezonu.
Međutim vratimo se mi na ovu veliku pobjedu jer Partizan će najvjerojatnije odnosno pobjedom protiv POŠK-a izboriti mjesto među velikom četvorkom. Beograđani su poveli 2:0 u prvoj minuti utakmice i odma je slutilo na katastrofu. Onda je Mornar da gasa i preko Butić i Duževića izjednačia rezultat. Ključna je bila 2/4 kada su naši momci odigrali fantastičnu obranu, a gol crno belih su punili Dužević, Gluhaić i Visković. Na golu je briljirao Marin Šparada koji se standardizirao. Do kraja je Partizan pokušao sustići rezultat, ali bezuspješno. Ostaje činjenica da je Mornar BS igra puno bolje kada nema rezultatskog imperativa što je naravno potrebno mijenjati za buduće utakmice.