Vratile im milo za drago

Vratile im milo za drago

12. veljače 2012. u 19:00 / KLUB: ŽKK Split

Utakmica u kojoj je palo puno koševa. Utakmica koja se unatoč trudu djelatnika sa Gripa igrala u polarnim uvjetima. Možda su se baš zato igračice Splita i Salone odlučile za što više trke u kojima obrane nisu baš puno odigrale. Dobila je ona ekipa koja je manje griješila i koja je po svemu viđenome ipak bolja u ovom trenutku, a to su svako cure KK SPLIT koje su i dalje lideri na prvenstvenoj tablici.

Splićanke su dobile utakmicu i na taj su se način revanširale za poraz iz prvog dijela prvenstva. Istini za volju pobjeda sa samo pet koševa razlike i nije ono što ih zadovoljava, ali pobjeda je pobjeda.

Među žutim igračicama istaknile su se Ana Modrić sa 21 košem, Ivana Roje 19 koševa, Iva Laura 16 koševa i Đina Topić 14 koševa. Naročito apostrofiramo igru Đine Topić koja je dominirala pod koševima i objasnila svojim mlađim kolegicama kako se to radi.

Gostujuća ekipa jednostvano nije imala dovoljno raspoloženih igračica i sve je ostalo na Sari Brdar koja je postigla 25 koševa i sveprisutnoj Ivani Plazibat koja je postigla 23 koša i bila najbolja igračica susreta.


[Piše: "Zeško"]