Špraljina trica donijela pobjedu Kvarneru 2010

Špraljina trica donijela pobjedu Kvarneru 2010

28. listopada 2015. u 20:53 / KLUB: KK Split

Šime Špralja je pogodio tricu i donio pobjedu riječkom sastavu na Gripama. Kvarner 2010 je i dalje stopostotan dok je žutima ovo drugi poraz u nizu što nikako nije dobro.
Bila je ovo poprilično izjednačena utakmica u kojoj su se rijeačni u najvažnijim trenucima postavili hrabrije i pogađali. Uz sve to bilo je tu i puno darova od strane žutih koji su trasirali ovu utakmicu u dramatičnu završnicu i poraz.
Naravno da će biti puno analiza nakon ovoga poraza. Postavljati će se pitanje zašto se nije zvao TIME OUT a bilo je još dovoljno vrimena da se postigne koš ili trica za pobjedu. Postavljat će se pitanja zašto nije više igrao Buljan, zašto se Matića trpilo kada ga baš i nije išlo, zašto je Markulin ostavljen u utakmici i unatoć katastrofalnom šutu i kako je baš njemu došla zadnja lopta....
Puno će biti pitanja, a samo je jedan odgovor. Riječani su večeras imali igrače koji su pogađali otvorene šuteve, pogotovo za tri poena, dok u splitskim redovima toga nije bilo. Subotić je prisjetimo se imao otvoren šut za 3p pa je promašio, Markulin više puta pa ništa...
Šut mora biti na nivou ABA lige ako mislimo pobijediti ovu utakmicu trubio je na sva zvona trener Burić prije ove utakmice, a desilo se upravo suprotno šut nije bio na nivou niti A1 lige i tu leži tajna poraza žutih odnosno pobjede Kvarnera 2010.
Špraljina trica je bila samo točka na i vrlo dobre pucačke večeri riječkoga sastava.