Vindija pala u 7. izmjena - Jurjević 2 run HR

Vindija pala u 7. izmjena - Jurjević 2 run HR

27. lipnja 2015. u 18:22 / KLUB: BK Nada SM

Obezglavljena i bezidejna Vindija je došla na Stari plac sa sa samo jednom namjerom da primi što manje bodova. Igrači splitske Nade SSM su imali sasvim druge namjere, a to je da utakmicu završe što prije u svoju korist. BK Nada SSM - BK Vindija 11:1

Bila je ovo jedna od onih utakmica u kojima je teško pronaći motiv jer je Vindija unaprid bila osuđena na poraz odnosno visoki poraz. Zato svakako treba odati priznanje igračima splitske Nade SSM jer su utakmicu shvatili ozbiljno od samoga početka pa su već u 1. izmjeni poveli sa 3:0. Nakon toga su se bodovi slagali malo pomalo i bilo je izgledno da već u 5. izmjeni utakmica bude završena zbog +15. Međutim trener spličana je odlučio dati šansu mlađima pa je na taj način produžio varaždinsku agoniju za još dvije izmjene. I unatoć svemu malobrojna publika je mogla biti zadovoljna viđenim jer je bilo odličnih udaraca među kojima svakako treba istaknuti 2 run HR Jurjevića koji se prometnuo u najboljeg udarača. Matko Dabo je nakon duže pauze staratao na poziciji bacača i svoj posao odradio korektno. 7IP, 0ER, 2H, 1 BB, 4K. Niti ovaj jedan bod nije posljedica njegova bacanja već grešaka obrane.
Splitski napad je ostvario 12 udaraca od čega Jurjević, 4/4 i HR, 3 RBI, Pribilović 2/2, A. Tomić 2/4, 2 RBI, dok su varaždinci imali samo 2 udarca.