Vikend borbe za bodove

Vikend borbe za bodove

1. veljače 2012. u 23:30 /

KOŠARKA

Košarkaši Splita na Gripama dočekuju Alkara. Sinjani su uvijek neugodni gosti. Sa njima će vjerojatno doć i nemali broj navijača. Sve to obećava pravu košarkašku atmosferu. Splitu je pobjeda iznimno važna i zato vjerujemo u trijumf.

Košarkašice Splita dočekuju ekipu Vodica. Pobjeda je imperativ i realnost.


ODBOJKA

Odbojkašice Splita 1700 ugošćuju ekipu Zagreba. Kao i uvik očekujemo pobjedu. Oće li bit 3-0 ili možda neki drugi rezultat nije ni važno. Zagrebašice namaju ama baš nikakve šanse.

Odbojkaši dočekuju Riječane. Bit će to zanimljiv dvoboj. Izgleda da će i trener Karaula ponovno zaigrati. U odbojkaškim krugovima još se prepričava situacija iz prošle utakmice kad je uspija zadržat udarac od preko 100 km/h. Još u svići ulja ima.


VATERPOLO

Nastavlja se i Jadranska liga u vaterpolu. Splitski klubovi nastupaju u dva razreda. Mornar Brodospas igra ligu 6 di nastupa prvih šest ekipa JL, dok Jadran i OVK POŠK igraju ligu 7 di nastupaju svi ostale ekipe JL.

Mornar je na gostovanju u Genovi di će igrat protiv najjače ekipe lige Pro-recco. Časni poraz bio bi dobra opcija tim više što se zna da su talijani za sada dobili sve utakmice i to prilično uvjerljivo.

Na poljudskom bazenu se susreću nekadašnji Prvaci Europe OVK POŠK- JADRAN. Dvoboj između starih rivala je uvik pun naboja.

Vaterpolistice Bure dočekuju zagrebačku Mladost. To je prava prilika za revanš nakon što su im zagrepčanke odnile najbolju igračicu i kup Hrvatske.


RUKOMET

Rukometaši nastavljaju tamo di su stali prije EP u Srbiji. Znači nastavljaju sa pobjedama. Gostovanje u Varaždinu bi trebalo biti laka šetnja. Sumnjamo da će izabranici trenera Babića kiksati u ovoj utakmici.SUBOTA 4.2.2012.
- ŽKK SPLIT - ŽKK VODICE 16:00, mala dvorana ŠC Gripe
- ŽOK SPLIT 1700 - ŽOK ZAGREB 18:00, velika dvorana ŠC Gripe
- MOK SPLIT - MOK RIJEKA 18:00, dvorana ŠC Poljud
- ŽVK BURA - ŽVK MLADOST 18:00, bazeni Poljud
- OVK POŠK - VK JADRAN 19:30, bazeni Poljud
- VK PRO RECCO - VK MORNAR BRODOSPAS 20:00, Genova
- RK VARAŽDIN - RK SPLIT 17:00, Varaždin


NEDJELJA 5.2.2012.
- KK SPLIT - KK ALKAR 19:00, košarkaška dvorana Gripe