Još jedan hladan tuš u Karlovcu

Još jedan hladan tuš u Karlovcu

10. svibnja 2015. u 16:59 / KLUB: BK Nada SM

Darko Kvaternik je odbacao izvrsno za Olimpiju 83 i deklasirao Nadine napadaće. Utakmicu je zatvorio Horvatić. Tako je Nada SSM doživjela i svoj 4 poraz protiv karlovčana ove sezone. BK Olimpija 83 - BK Nada SSM 5:0

Ima li lijeka za karlovčane ove sezone. Na to ćemo morati pričekati do nekog idućeg susreta ove dvije ekipe. U ovome trenutku karlovčani su u boljoj formi, a što je najvažnije imaju i bolje bacaće. To je nešto što splitska ekipa teško može nadoknaditi. Pogotovo kada se zna da od prošlogodišnje šampionske ekipe u splitskim redovima od 9 igrača nedostaju 5 igraća dok kod karlovčana tih problema nema. Splitski sastav će se morati dobro zapitati što žele za sebe ovu sezonu i dobro se oznojiti kako bi se suprostavili ovakvim protivnicima.

Ovoj tvrdnji još više ide u prilog i današnja predstava Andrije Jakšića koji je punih 7. izmjena karlovčane držao na samo jednom bodu, a da je bilo malo ozbiljnijeg treniga moglo je to i bolje. U 8. izmjeni je jednmostavno stao i Olimpija 83 je došla do pobjede od 5:0. Nadin poraz je zatvorio I.Anić. Napad je u ovoj utakmici uspio udariti čak 8 udaraca, ali je najveća mana što ih je čak 5 bilo u realizaciji dvojice igraća. A.Tomić 3/4 i J.Pribilović 2/3. Za sve ostale ide pitanje pa zar je to tako teško.