Novi dan novi poraz - Horvatić prvo ime susreta

Novi dan novi poraz - Horvatić prvo ime susreta

12. travnja 2015. u 13:36 / KLUB: BK Nada SM

Olimpija 83 je upisala i drugu pobjedu na Starom placu. Nada SSM je odigrala za nijansu bolje pa je rezultat bio neizvjesniji. U 8. izmjeni se pružila velika prilika za preokret, ali Jakšić i Vukosav to nisu iskoristili. BK Nada SSM - BK Olimpija 83 4:6
Novi dan i novi poraz za bejzbolaše Nade SSM. Na startu regionalne lige spličani tako imaju neugodnih 0-2. Kada se tome još doda da sljedeći vikend idu na gostovanje u Bratislavu gdje igraju sa Apollom koji je poslovično opasan protivnik razloga za brigu ima i previše.

Utakmicom je dominirao Antonio Horvatić koji je na mjestu bacača za karlovački sastav odbacao cijelu utakmicu 9IP, 2ER, 8K,3BB i upisao pobjedu. Osim toga istaknuo se i u napadu gdje je imao 4/5. Zamalo isto udaraca na palici koliko i cijela splitska ekipa.

Za Nadu SSM je započeo Dabo 6IP,4ER,3K,3BB, 2HP koji je po običaju imao problem sa 3 strikeom. Ti si su se problemi najviše pokazali u 2. inningu kada je Karlovac napravio 2 boda.
Zamjenio ga je Vrlić-Kovačić 3 IP,1ER,2K,1BB,1HP, koji je odlično zatvorio utakmicu.

U 8.izmjeni splitskoj ekipi se ukazala nenadana prilika da ovu utakmicu pobjede. Nakon dva povezana udarca Ćurkovića i Jurjevića Nada SSM je imala punu 2. i 3. bazu. Bilo je tu niz odluka koje su se mogle povući, a izabrana je ona koja nije donijela ništa. Jakšić je izbačen na strike out. Nakon njega je svoju šansu imao Vukosav koji je za tu priliku ubačen u igru umjesto Tomić Mislava. Međutim i Vukosav je izbačen na strike out čime su se karlovčani spasili poraza.
U 9. izmjeni je Olimpija 83 napravila još 1 bod, a splitski napad ništa.

Opet je statistika splitskog napada bila poražavajuća. Ostvareno je samo 5 udaraca, a karlovčani su ih imali 11.
Nada SSM je napravila 5 grešaka u obrani, a karlovčani 3.