Gospari nastradali na Gripama

Gospari nastradali na Gripama

3. travnja 2015. u 15:31 / KLUB: MNK Split

Split Tommy se nakon poraza u Makarskoj vratio svojim navikama, a to je svakako pobjeđivanje. I u ovoj utakmici su bili dovoljno dobri za glatku pobjedu. Dva gola Jelovčića, jedan Genaria i jedan Grcića. MNK Split Tommy - MNK Square 4:1

Split Tommy je od početka ove utakmice igrao visoki presing što je goste iz Dubrovnika u potpunosti paraliziralo. Već u 5. minuti susreta Split Tommy vodi sa golom Genaria. Franco Jelovčić je krenuo u prodor po desnoj strani, pokušao asistirati Grciću, a balun se odbija do Genaria koji lako poentira.
Več u 11. minuti susreta je bilo 2:0 za domaće. Jelovčić je poentirao iz solo akcije gdje je podboja balun i pogodija u desni kut dubrovačkog gola. A onda su gospari iz ničega preko Rangotova smanjili na 2:1. Početnička greška Genaria i odlično presjecanje baluna od strane Rangotova.
U drugom dijelu smo ponovo gledali opsadu gostujućeg gola, ali se rezultat nije mijenjap sve do kraja utakmice kada su Jelovčić i Grcić pogodili za konačnih, okruglih i velikih 4:1.