ODGOĐENO - priopćenje donosimo u cijelosti

ODGOĐENO - priopćenje donosimo u cijelosti

20. ožujka 2015. u 18:22 / KLUB: RK Split

"Ovim putem sa velikim žaljenjem obavještavamo Vas da RK „Split“ nije u mogućnosti odigrati gostujuću utakmicu 24. Kola Premijer lige koja se trebala odigrati u subotu, 21.03.2015. godine s početkom u 17:00 sati u Velikoj Gorici.

Naime, radi otprije poznatih razloga, odnosno nepodmirenih troškova prema Udruzi hrvatskih rukometnih sudaca, suspendirani smo od natjecanja od strane Hrvatskog rukometnog saveza 09.03.2015. godine, te do današnjeg dana nismo bili u mogućnosti podmiriti svoje dugovanje.

Kako Vam je poznato, naš klub je podnio zahtjev za otvaranje predstečajne nagodbe kako bi deblokirao žiro – račun, a time i riješio financijska dugovanja koja klub ima prema svojim vjerovnicima. Nažalost, ni ovaj tjedan nismo uspjeli dobiti potpis od HEP-a, i nismo uspjeli podmiriti svoje dugovanje prema Udruzi hrvatskih rukometnih sudaca i skinuti suspenziju.

Dobili smo produženje roka za dostavu potrebne dokumentacije od strane FINA-e, te se nadamo da ćemo uspjeti u svom naumu otvaranja predstečajne nagodbe koja će spasiti klub od stečaja i propasti, a tradicija duga 67 godina neće nestati sa rukometne karte naše države.

Srdačan sportski pozdrav!"