Žuti pregazili Kvarner 2010

Žuti pregazili Kvarner 2010

14. ožujka 2015. u 21:07 / KLUB: KK Split

Na splitskim Gripama pušu neki novi vjetrovi. Nakon gostujuće pobjede u Gorici Kvarner 2010 je došao kao naručen za dodatno podizanje samopouzdanja prije LZO. Žuti su bili bolji cijelu utakmicu i zasluženo slavili. KK Split - KK Kvarner 2010 92:79

Odličnu utakmicu su odigrali igrači Splita. Očito je gostujuća pobjeda probudila u njima ono šta im je falilo ove sezone. Od samoga početka utakmice su se postavili kao gazde na svome parketu. Bilo je malih problema u obrani na početku kada su Štemberger i Čakarun dolazili do jednostavnih koševa, ali vrlo brzo je i to zatvoreno pa je Kvarner 2010 ostao bez najubojitijeg oružja. Pokušavali su gosti na kraju tricama, ali ni to nije pomoglo da kozmetički ublaže rezultatsku blamažu.
Među žutima je večeras bilo i suviše raspoloženih pojedinaca koji su odigrali svoje role veoma zapaženo da bi u iti jednom trenutku pobjeda došla u pitanje. Ne znam što prije nabrojati. Veliku požrtvovnost, prodornost i važne koševe Filipovića, raspucanoga Glavinića, u pola gasa dobrog Mustapića, Đuguma koji je skakao u obrani i napadu i usto pogađao. Bija je dobar i Tešija koji je pogodija zadnji šut iskosa sa zvukom sirene. Za kraj utakmice priliku su dobili i Kotrlja i Kalajžić. Kotrlja je pogodia tricu i dobio veliki pljesak splitske publike koja se zaželila novih talentiranih momakak iz domačeg inkubatora.
Sljedeće kolo je već upisana pobjeda protiv Slavonskog Broda, a onda slijedi LZO gdje će žuti trebati ovakvu igru i formu u svakoj utakmici.