Glavinić nije mogao sam

Glavinić nije mogao sam

28. veljače 2015. u 20:27 / KLUB: KK Split

Žuti su izgubili od Jolly-a. Situacija je alarmantna. Igra i dalje ne zadovoljava. Obrana je odigrana solidno, ali u napadu igrači Splita nemaju nikakve ideje. Tome u prilog ide i činjenica da je Glavinić skoro sam utrpao pola. KK Split-KK Jolly JB 66:69

Žuti i dalje ne znaju za pobjedu. Jolly je i unatoć tijesnom rezultatu lako pobjedio. Bolja su ekipa i to su dokazali na parketu. Imali su više raspoloženih igrača od kojih su svaki odradili svoje role, dok je u Splitu samo Glavinić pogađao. Može se reći da ne bi uopće bilo pošteno da je Split pobjedio iako smo to naravno svi jako želili. Samo prvu četvrtinu je žuta ekipa izgledala dobro, a sve drugo je bilo za zaborav. Na kraju se pokazala neka luda nada kada je Glavinić pogađao nemoguće trice. A onda je svaku nadu ugasio Gulam koji je sa druge strane stavio tricu i zaustavio žute snove o pobjedi.
Najbolji igrač utakmice je po valorizaciji Josip Glavinić koji je postigao 29 koševa, ali za mene je svako večeras najbolji bio Srđan Subotić koji je vukao sve konce Jollyeve igre.
Žuti prije početka lige za opstanak u koju će najvjerojatnije krenuti sa najmanje bodova imaju još dvije utakmice jednu protiv Gorice u gostima i jednu protiv Kvarnera 2010 doma. Ova protiv Gorice je naravno važnija.