Težak poraz na Savi

Težak poraz na Savi

4. veljače 2015. u 22:00 / KLUB: VK Mornar

Mornar BS je pretrpio težak poraz u Zagrebu. Mladost se još jednom pokazala kao nepremostiva prepreka. Josip Pavić je zaključao vrata Mladosti, a Kačić i Anić nisu uspili zaustavit apsolutno ništra. HAVK Mladost - VK Mornar BS 11:6

Mornarevci su loše odreagirali u prvoj važnoj utakmici. Mornarevci su tako propustili šansu da eventualnom pobjedom budu blizu četvrtog mjesta koje im donosi Final Four.
U prvoj četvrtini vidjeli smo tvrdu takmicu koja je obilovala izgubljenim balunima i neriješenim rezultatom. Nakon vodstva Mornara zgoditkom Marina Čaglja, domaćini su izjednačili preko Petričevića.

U drugoj četvrtini Mladostaši su uspjeli prelomiti susret realizacijom igrača više i povesti 5:2, za razliku od Mornarevaca kojima nikakako nije išlo. U nastavku utakmice Mladost je povećavala razliku, a Pavić je branio izvrsno za razliku od Kačića. Kod Mornara je najraspoloženiji bio Zović s dva zgoditka, dok je kod Mladosti to bio Lončar s tri pogotka.
Mornar se trenutno nalazi na šestom mjestu sa šest bodova, a četvrtoplasirani Jadran iz Herceg Novog mu bježi tri boda. Znači još ima šanse, ali uz puno ozbiljniji pristup.