Mornar BS u polufinalu Eurocupa - Kačić bog

Mornar BS u polufinalu Eurocupa - Kačić bog

17. prosinca 2014. u 21:26 / KLUB: VK Mornar

Mornar Brodospas se čudesno provukao u polufinale Eurocupa. Iako su mornarevci imali pet golova viška iz prve utakmice utakmica je otišla u dramatičan završetak u kojemu se po ko zna koji put ukazao briljatni Kačić.
Čudna je to utakmica bila. Utakmica koja je imala dva poluvrimena. Prvo u kojoj je Mornar BS dominirao i kada nitko nije mogao niti zamisliti da će na kraju sve stati u jednom šutu Mistrangela i jednoj obrani Kačića. Poluvrime je odnia Mornar BS sa 3:1 i još su imali i dva neiskorištena peterca.
Drugo poluvrijeme samo jedan gol mornarevaca, a čak 7 Savone. Nesigurnost u svim linijama i dvojbene sudačke odluke dovoljno za dramu nad dramama. Utakmica je ovo vrijedna polufinala jednog europskog kupa. Teško da se itko uopće može sjetiti kada je zadnji puta neki splitski klub otišao tako daleko. Mornarev san ide dalje. Nakon ovakve utakmice sve je moguće, jer ono šta te ne ubije ojača te. BRAVO!!!

Več u ponedjeljak bi trebalo biti izvlačenje polufinalnih parova. Mogući protivnici su CLUBUL SPORTIV Steaua (ROM), Circolo Nautico Posillipo(ITA) i Carpisa Yamamay Acquachiara (ITA). Ili opet u Italiju, ovaj put u Napulj ili u Rumunjsku u Bukurešt pitanje je koje zanima trenera Vrdoljaka i njegov stožer.