Mornar odigrao kao favorit - Marinić Kragić 4 gola

Mornar odigrao kao favorit - Marinić Kragić 4 gola

14. studenog 2014. u 22:18 / KLUB: VK Mornar

Mornar Brodospas je u Zagrebu lako pobjedio Medveščak. Osim pobjede koju su svi očekivali još više veseli pristup mornaravaca koji su odigrali odlično prvo poluvrijeme, pa su kasnije i dica dobila priliku. VK Medveščak-VK Mornar BS 9:16

Na put su mornarevci krenuli bez Zovića koji je dobija poziv u reprezentaciju pa od obaveza ne stigne baš svaku odigrat i Marelje. Osim njih dvojice pouzdanog i iskusnog vratara Kačića je zamjenio Anić koji je solidno odradio svoj posao.
U utakmicu je splitski sastav ušao furiozno i pokazao kako se treba igrati na gostovanjima pogotovo kada su bodovi već unaprijed proknjiženi. Prvo poluvrijeme vrlo jako i močno. Marinić Kragić je nastavio tamo gdje je stao protiv Herceg Novog. Opet 4 komada i to je svakako odlična vijest. Pridružio mu se Burić sa 3 postignuta pogotka. U drugome dijelu je trener Vrdoljak dao priliku mlađima koji su se također pokazali odličnima i održavali visoku prednost. Mornar BS i dalje pobjeđuje i to više nikoga ne iznenađuje. Možda samo zabrinjava. Na redu je Jug CO. Znaju li mornarevci da je vrijeme za korak više, znaju li da je Jug CO prava prilika da pokažu sami sebi da mogu kada to jako žele.