Hajduk opet nije pobijedio - remi na Parku mladeži

Hajduk opet nije pobijedio - remi na Parku mladeži

20. rujna 2014. u 21:16 / KLUB: HNK Hajduk

Bijeli su i u ovom remiju sa Splitom imali priliku da dođu do sva tri boda. Poveli su golom Maglice, ali su pogreškom vratara Kalinića tu prednost izgubili. Maglica je imao 300% šansu za pobjedu i promašio. RNK Split - HNK Hajduk 1:1

Hajduk je odigrao još jednu blijedu partiju u prvenstvu. Izgleda da mukama bijelog stroja nema kraja. Split je bio idealna prilika da se dođe do sva tri boda. Naravno ne umanjujuči sa time činjenicu da se radi o skupu vrlo dobrih pojedinaca koji mogu zagorčati život svakome. Međutim crveni i nisu u baš bog zna kakvoj formi, a kada se uzme u obzir i ta psihološka barijera u kojoj je Hajduk uvik Hajduk i u kojoj je Split uvik za nekoliko koplja ispod bijelih Hajduk je definitivno trebao pokazati više i lagano uknjižiti sva tri boda.
Osim zasluženoga vodstva i nekoliko dobrih akcija od kojih je svakako najvažnija ona kada je Maglica po ko zna koji puta promašia ono što se promašiti ne smije niti može ništa više u igri Hajduka nije vrijedno spomena. Obrana iako ispremiješana i u novom ruhu je bila i više nego vodopropusna osobito na liejvoj strani gdje se Bagarić poigravao sa Hajdukovom obranom i neprestano stvarao probleme za Kalinića. Pitanje je koje svakako mora zabinuti Igora Tudora. Kada će Hajduk napokon pobijediti jer gledajući raspored i igru bijelih ovaj post bi mogao još malo potrajati.