Bravesi nemoćni protiv Nade SSM-2 run HR Colovića

Bravesi nemoćni protiv Nade SSM-2 run HR Colovića

19. lipnja 2014. u 20:43 / KLUB: BK Nada SM

Briljantna partija splitskih bejzbolaša u Belgiji.U utakmici biti ili ne biti Nadini bejzbolaši su bili oni pravi. Odlična partija bacačkog dvojca, pametna igra u napadu,uz 2 run HR Colovića bila su dovoljna za veliku pobjedu. BK Braves - BK Nada SSM 2:8

Od samoga jutra mogla se osjetiti pozitivna nervoza radi važne utakmice. Kako u igračkom taboru tako i među navijačima koji su pratili svoje bejzbolaše preko interneta. Nadi je igrala samo pobjeda jer su u ovaj susret ušli sa omjerom 1-1, dok su domačini Bravesi već osigurali finale. Utakmica je odlično započela za spličane koji već u prvoj izmjeni rade bod. Sve je naravno zakuhao vrijedni Pribilović koji je bio ponajbolji igrač ovoga susreta i koji je naravno i poentirao za vodstvo. U drugoj izmjeni nije bilo velikih i bitnih događanja. Treća izmjena i opet Pribilović koji i ovoga puta izluđuje obranu belgijanaca, dok na grešku domaćeg bacača Tomić radi bod za vodstvo od 2:0. Nakon toga je uslijedilo razdoblje igre u kojojoj su dominirali bacači. Naročito se istako bacač Nade SSM Mc Allister koji je razbijao najbolji dio udaračkog reda protivnika. I tako sve do 6 izmjene kada Nada SSM radi 3 boda. Što reči, opet Pribilović bunt za bazu, a onda Colović 2 run HR. Račić šeta do baze, krade drugu i na udarac Tadića radi još jedan bod i Nada je povela 5:0. Međutim u istoj izmjeni se domaćin budi, odnosno Nada radi grešku u obrani, a bacač Mc Allister ulazi u prve veće probleme i Bravesi rade svoja dva jedina boda na utakmici. Trener Frazier ga ostavlja u igri i sa 2 posjeta bacačkom brdu Mc Allister je odbacao odličnih 7 izmjena. U 8. izmjeni Nada SSM i konačno daje konačni pečat ovoj pobjedi sa još tri napravljena boda što je bilo i više nego dovoljno za splitskoga closera Wearya koji je zadnje dvije izmjene suvereno odbacao na nulu i upisao drugi save. Zadnji udarač Bravesa je izbačen na SO.
U napadu nade se istaknuli Pribilović 2/4, Račić 1/2 i Colović 1/4 2 run HR .
Bacači odlični, starter Mc Allister 7 IP, 7H, 2ER, 5 BB, 10 K, closer Weary 2 IP, 1H, 1 BB, 2K.

Što drugo reći nego bravo za Nadu. Ovo je prva pobjeda spličana protiv jedne belgijske ekipe u povijesti kluba, osim toga mora se napomenuti da je najbolji napad dosadašnjeg dijela turnira koji je napravio 31 bod u tri utakmice, splitska obrana limitirala na samo 2 boda, a napad je napravio 8 bodova što je puno više nego su belgijanci primili u prve tri utakmice gdje su im suparnici napravili samo 3 boda.
Momci ponosni smo na Vas.