Poigrali se sa Warriorsima-Tomašić Grand slam

Poigrali se sa Warriorsima-Tomašić Grand slam

26. travnja 2014. u 20:17 / KLUB: BK Nada SM

U teškim uvjetima za igru Nada SSM je lako obračunala sa Wariorrsima iz Budimpešte. Mađari su poveli sa 1:0, ali to je bilo sve od njih. Već u 2. izmjeni Tomašić udara Grand slam i osigurava pobjedu. BK Nada SSM - BK Obuda Warriors 12:2

Dugo se nije znalo hoće li se uopće moći odigrati današnja utakmica. Samo nadljudskim naporima cijele ekipe Nade SSM igralište se dovelo u red. Utakmica je počela sa pola sata zakašnjenja, a svi su pogledi bili uprti u nebo. Warriorsi su iskoristili 3 BB Matka Dabe i grešku pri bacanju A.Tomića te su poveli sa 0:1. Međutim Nada se nekako pribrala i izašla iz izmjene koja je mogla proći i puno gore. U prvom Nadinom napadu stvari su sjele na svoje mjesto i rezultat je izjednačen na 1:1.
U drugoj izmjeni uslijedio je pravi uragan kada je i definitivno riješeno pitanje pobjednika u ovome susretu. Grand - slam je udario Marijan Tomašić ćime je vodstvo Nade otišlo na 7:1. Malo pomalo se igralo da se dohvati toliko željena 5. izmjena i da utakmica može biti oficijelna. Kada se i to dogodilo Nada SSM nije uspijela utakmicu privesti kraju sve do 8. izmjene kada je na udarac Tomašića utakmica završena sa deset bodova razlike.
Epitet najboljeg igrača utakmice svakako ide Marijanu Tomašiću koji je na udaranju imao 3/4, HR, 6 RBI. Malo za njim zaostaje A.Tomić koji je također ima 3/4, od toga dva udarca za dvije baze, ali i dvije pogreške u obrani.
Na poziciji bacača cijelu utakmicu je odradio M.Dabo 0 ER, 4BB, 6H, 9K.