Ma kakva Kaštela

Ma kakva Kaštela

18. prosinca 2011. u 20:20 / KLUB: RK Split

Sve, ali baš sve je bilo u znaku šampiona. A to su svakako igrači Splita na čelu sa svojim trenerom Babićem. U rukomet je započela crvena revolucija. I jako nas zanima može li je itko zaustaviti.

Kaštelanima je bilo malo i svih sedam sela da nadglasaju splitsku CIDU koja je i ovaj put bila uz svoje ljubimce. Nekoliko detalja iz utakmice ipak treba izdvojiti. U oko je upao Vukas koji je svojim obranama uništio goste. Osnovno pitanje koje je visilo u zraku je bilo "A ko će mu dat gol?" Pri rezultatu 25-20 za Split, trener Kaštela je zvao TO. Međutim gle čuda. Na kaštelanskoj klupi se vodi razgovor kao da su se našli na popodnevnoj kavi dok na klupi Splita trener Babić skače, viče, daje upute igračima. Ma malo fali da ih pribije.

Majko moja koja ludnica. Ma ko tu zaostaje u rezultatu. Pri rezultatu 26-20 CIDA piva "Raspala se Kaštela" i bili su u pravu. Zanimljivo je da je i trener Babić tri minute prije kraja utakmice skinija jaketu.

Pravo je čudo da nije i prije koliko je kilometara pretrča uz aut liniju. U napadu su se istakli Čelić, Batinović i Ivić. U obrani Sršen i Ivić. Žeravica je uglavnom bia na podu pa se u ovoj utakmici njegov napadački učinak sveo na dva gola. Publika je zločesto komentirala da namjerno pada kako bi ga doktorka Ljiljana došla pomazit. Ma nije valjda. Meni se čini da ga stvarno boli.

Prvenstvo se nastavlja u veljači 2012. Šteta, a taman smo se zagrijali.

Na kraju utakmice popričao sam i sa junakom utakmice vratarom splitske ekipe Antom Vukasom koji je skupio 15 obrana.
"Možemo jako daleko ako nastavimo ovako igrati. Zadovoljan sam sa ekipom. Imamo izvrsnog trenera. Trener nam je velika prevaga. Sršen i Ilić su u bloku odlični. Danas je npr. Milković dao golove u najbitnijim trenucima utakmice. Batinović je uvijek izvrstan. Sršen je dugo bio ozlijeđen. Dignit će se još u napadu. U obrani je jak. Da ne zaboravim druge i oni su sami vrh, a mlada smo ekipa i ima još mnogo mjesta za napredak."

Kada sam mu rekao da je publika komentirala kako Žeravica namjerno pada radi ukazivanja lječnićke pomoći od strane doktorke Ljiljane, Vukas se nasmijao i izjavio da to nije istina. Naravno ne bi bilo uredu da to pitanje nismo postavili i samome Žeravici. "Ma nije istina.
Ko to kaže? Ma tukli su me cilo vrime. Pustite publiku. To su me uvatili u đir.
"[Piše: "Zeško"]