ZEŠ na Skupštini primio nove članove

ZEŠ na Skupštini primio nove članove

25. veljače 2014. u 15:11 /

Na redovnoj Skupštini ZEŠ-a, Predsjednik IO Renco Posinković je izvijestio o dosadašnjem radu Zajednice i aktivnostima koje nas sve skupa čekaju u budućnosti.
Sa zadovoljstvom je konstatirano da je napravljen veliki posao oko pozicije ekipnog sporta u Gradu Splitu.
Dokaz tome je i Odluka GV Grada Splita oko financiranja troškova natjecanja i osnivanje Zaklade za sportsku izvrsnost čime je prihvaćeno naše stajalište o reorganizaciji sportske politike Grada.
Sada predstoje daljnje akcije u prvom redu prema promjenama ZOS i reguliranja zakonske regulative oko statusa sporta, s obzirom da je sport jedina društvena djelatnost koju nitko nema obvezu financirati.
Iako se radi o Zajednici koju su osnovali klubovi prvoligaši i kojima je najveća briga vrhunski rezultat naša Zajednica svakim danom raste. Priključuju se i klubovi koji se ne natječu u ligama na nacionalnom nivou.
Među novacima je i jedno zvučno ime, HNK Hajduk koji je primljen kao 23. član. Kako se radi o sretnom broju želimo sreću Hajduku na njegovu putu oporavka. Pristupanjem Hajduka dobili smo i prvoligaša iz muškog nogometa što našu Zajednicu čini kompletnom.
Sve odluke su donesene jednoglasno što nas također jako veseli.