Ovu subotu su odbojkašice i odbojkaši na putu, a rukometaši u Splitu u nedjelju

Ovu subotu su odbojkašice i odbojkaši na putu, a rukometaši u Splitu u nedjelju

16. prosinca 2011. u 20:10 /

ODBOJKA

Liderice prvenstva su na gostovanju u Velikoj Gorici. Igraju zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva protiv ekipe "Azena". Sve cure su spremne i trenera Jelića more slatke brige. Reklo bi se da je ovo jedna od onih utakmica kada se pobjeda osjeća u zraku.

Subota, 17.12.2011. u 16:30 u Velikoj Gorici.


Momci putuju u Daruvar, gdje će se susresti sa istoimenim klubom. Na tablici je razlika od dva mjesta za domaću ekipu, ali to baš ništa ne znači. Ključno je da jedanput trener Karaula na putovanje ode sa kompletnom ekipom što naravno ni ovoga puta nije sigurno. Nakon velikog preokreta u posljednjem kolu kada su se vratili sa 0-2 postavlja se pitanje, "jeli još u svići ulja ima?"

Subota, 17.12.2011. u 19:30 u Daruvaru.RUKOMET

U Splitu se odigrava lokalni derbi. Kaštelani su uvijek napaljeni da pokažu zube protiv Splićana. Iako je razlika na tablici za 10 mjesta u korist naših momaka, to u ovoj utakmici baš ništa ne znači. Nedavno su u kupu odigrali neriješeno baš na Gripama. Stoga potreban je veliki oprez i izvlačenje zadnjih atoma snage kako bi se pobjedom potvrdilo prvo mjesto na tablici i sa vrha planiralo nastavak prvenstva u 2012.godini.

Nedjelja, 18.12.2011. u 18:00 u Maloj dvorani ŠC Gripe.