'Samo je tebi stalo do športa'

'Samo je tebi stalo do športa'

15. prosinca 2011. u 21:20 /

Otiša sam prije neki dan u šoping centar "City Center One" sa ženom. Čim sam uša unutra prva mi je misao vodilja bila pronaći kafanu di ću sist, popit kavu i pročitat novine.

Ne daj bože ulazit u dućane. To je ljuta pokora. I tako nekako na moj nagovor sidnemo u kafanu i ja, nakon kraćeg razgovora sa ženom, uzmem novine. Počnem ih listat i dođem do športa. Naravno zastanem kao i svaki "normalni" muškarac.

Ona ode u obližnji dučan nešto kupit, a ja pomalo listam. Vrati se nakon 10-ak minuta, a ja čitam članak gdje je naša zamjenica gradonačelnika A. Visković bila u Udruzi Most. Udruzi koja se bavi hvale vrijednim projektom, brigom za beskućnike.

Komentiram ženi kako je naša zamjenica gradonačelnika prije neki dan potpisala neki kolektivni ugovor sa prosvjetnim djelatnicima i djelatnicima u kulturi. Vidi žena da mi nije dobro. Da se žestin. Da bi najrađe plaka.

Pita me šta je? A kad je na redu šport, kažem ja.

Ipak je Split grad športa. Na to će ona meni," Kome je uopće stalo u ovome gradu za šport?" Možda samo tebi. Ja totalno popizdim i onako ljuto procijedim kroz zube, uvjeravajući samoga sebe da je to istina.

IMA NAS JOŠ KOJIMA JE STALO DO ŠPORTA.


[Piše: "Zeško"]